Livet

4 år som din fru ❤️

4 år som din fru idag. Det är så häftigt att vakna varje morgon och veta att man är precis på rätt plats. Jag är precis där jag vill vara – med dig och hela vårt tokiga liv med allt vad det innebär. Det är alltid lite berg-och-dal-bana men vi landar alltid på fötterna! Älskar dig mer än allt!

I år firar vi litet – hemma i soffan med vackra blommor, charkisar och ett avsnitt Designated Survivor. Bästa av det mesta med andra ord! ❤️

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: