Sommarvärme under hängbjörken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åhhh långhelg! Lediga dagar som jag och Harpan inledde på absolut bästa sätt. På en filt i solen med glass och en bok. Medan Lilleskrutt käkade glass läste vi Super Charlie och bara myste i väntan på pappa och storebror. För minsann – som kronan på verket är det en Viktor-kommer-hem-onsdag. SÅ BRA!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bara fötter i solen. Dom stackarna har verkligen längtat efter att få smita ut barfota och känna lite gräs mellan tårna.

Och den här då – som en hängig tulpan som blivit utan vatten när jag hämtade honom i skolan… Men efter en glass och vatten i skuggan vart det fart igen. Älskar att han alltid oavsett vad mer än gärna hänger med mamma och läser en bok eller nåt annat mysigt. Snart kommer han dissa morsan men jag kommer hänga in där så länge det bara går. Mammas lilla stora kille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera