Bubbel på en måndag!

En alldeles ypperlig avslutning på en arbetsdag. Bubbel! Borde man ha varje dag 🙂

Tänkte bara kika in här med en positiv måndagslista. Det är återigen dags att ta tag i dessa listor. Det är ju ett så in i attans bra sätt att foka på de rätta sakerna. Dom där smågrejerna som man är glad, stolt, nöjd och pepp över. Hitta de där små händelserna, prestationerna och gesterna som man så snabbt bara skyndar förbi – ibland så snabbt så man inte ens hann uppskatta dom. Nej, dessa saker ska uppmärksammas!

Denna vecka är jag speciellt tacksam för:

Mitt nya jobb. Såklart. Fast det är läskigt och MASSOR att lära sig är det så sjukt utvecklande och spännade att liksom ”byta liv”. Jobbet är så stor del av ens vardag så det måste vara något som får en att växa. Har ju inte hunnit med så mycket ännu men tror ända in i magen att detta kan bli riktigt riktigt bra!

Dräneringen. Inte så kul i sig men vi är sjukt glada över att det går så bra, så smidigt och så snabbt. Vi har inte störts jättemycket av det och i och med denna totala förstörelse av vår tomt har vi fått anledning att verkligen känna efter och planera vår drömträdgård. Ett jätteprojekt men något vi verkligen ser fram emot att jobba med under flera år framöver.

STHLM trail run. Det var sjukt kul. Hemskt jobbigt men sjukt kul. Det sporrade mig verkligen att öka på löpningen igen. Har ju alltid så sjukt mycket projekt på gång så jag hinner ju aldrig någonting känns det som. Men – nu när det är ljust och härligt redan på morgonen är det perfekt att ta en sväng före frukost. Hann med 4 km i morse och det är ju bara så skönt!

Grillsäsongen. Man måste ju bara älska det. Från nu och fram till typ september äter denna familj grillat. Punkt. Och vi älskar det!! Jag har lite som mål att göra massa nya roliga tillbehör och grejjer denna säsong. Som med allt är det lätt man alltid gör samma samma. Så nu dyker jag ner i alla recept jag kan hitta om goda såser och röror, grillade grönsaker, sallader och framför allt kul recept med fisk och skaldjur på grillen. Mums!!

Rensning! Jag har rensat min garderob. Alltså RENSAT! Hela källaren ser mer eller mindre ut som en klädbutik och imorgon kväll är det ett helt gäng damer som ramlar in för (förhoppningsvis) lite ultrabillig shopping. Så härligt att bli av med massa grejer som jag inte använder. När garderoben är klar är det dags för förrådet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s