Livet

Harrys första fotbollscup

Text här är överflödigt. Harry lirade sin först cup idag och det var PRECIS som det ska vara. Kallt som fan. Regn. Rusk.

SÅ härligt! Massa bra fotboll. Vinster (som vi inte räknar) och mål (som vi ännu mindre räknar) och bara SÅ glada killar. Hejarklacken var på topphumör och killarna spelade som aldrig förr! 3 matcher varav Harpan körde målvakt första. Han hade väl inte jättemycket att göra men tog några räddningar och släppte in ett mål. De andra matcherna spelade han ute och det gick kanon. En så himla bra start på cupspel och matcher för killarna!!!

IMG_0986IMG_0987IMG_0993IMG_1005IMG_1026IMG_1055IMG_1085IMG_1089IMG_1119IMG_1137IMG_1152

Officiella lagfotot! Superfina killar och så grymma ledare och tränare!

IMG_1155 (kopia)

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: