Livet

Hemma igen

Packat upp, försöker ta mig genom tvättberget och stuva undan alla skidgrejor. Nu är skidsäsongen officiellt över men vi spånar redan på vad vi ska hitta på till nästa vinter!

Lindvallen fick absolut godkänt – lägenheten mer än godkänt! SÅ fint!! Men när vi summerade vann Björnrike ändå med låååånga härliga backar.

Blandade bilder från mobilen får avrunda den här resan. Nu är det bara att ladda om för stadsweekend med brudarna! Wihoooo! Blir alldeles varm i magen av dessa två veckor – bästa på länge!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: