Livet

Just nu. Precis just nu.

Är livet sådär finfint så man önskar tiden skulle stanna. Mina killar. Min familj. Älskar er över allt!

Nu jäklar ska vi vinna på Bingolotto, äta massor med godis ur våra påskägg och bara njuta av semestern. Imorgon ska vi ge oss ut i backarna! Älskar älskar älskar tillvaron precis just nu!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: