Livet

PÅSKLOV

Hej påsklov!!!!

Jajamen! Nu går jag på påskledigt minsann. Och det är inte vilken ledighet som helst. Det är dels den sista ever på Bayer (känns märkligt) och dels en av de bättre ledigheterna på länge.

Först blir det dejtnight med min man ikväll. Imorgon packning och prepp. Lördag påskfirande med familjen (minus Viktor vilket suger) men sen på söndag ramlar han in och då drar vi till fjälls igen. Tjoho!!! 4 dagar i skidbackarna i Lindvallen. HÄRLIGT!

Man kan tro att härligheterna tar slut där – men icke! Hem och packa om, fylla på fransarna och sen packar jag weekendväskan och drar till Budapest med tjejerna. Alltså vilken semster! SÅ taggad!

Påsken pyntar faktiskt inte ens jag jättemycket men några ris, ett gäng ägg och en påsklilja är ju ändå helt ok. Harrys ris är översta bilden – mina nedan. Vi har lite olika estetiskt uttryck kan man säga!

Älskar tupparna ungarna gjorde för ett par år sedan. Dom har skön stil dom där två. Får se hur länge dom håller. Sickan diggar ju fjädrarna kan man säga…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: