Livet

Panta mer gav fint omdöme och plats på positiva måndagslistan

Pantamera1.jpg

För att rätt ska vara rätt passar jag på att informera om att bilden ovan alltså bara en uppgift jag skickat till min lärare. Därför har jag kunnat dels använda en bild från google och även lånat loggan från Pantamera. Det här är alltså endast för övning och ska inte publiceras någonstans. 

Hej ny vecka! 

Måndag betyder ju lite positivt tänkande och det är enkelt att hålla humöret uppe när man får tillbaka en uppgift från utbildningen med bra omdöme. Ovan plansch har jag gjort efter uppgiften att skapa en plansch på ämnet ”rädda världen” och där man ska få betraktaren att hajja till, reagera – och förhoppningsvis – sen reagera. Jag valde haven och alla miljoner plastflaskor (och annan skit) som förstör och tyckte nog själv att jag fick till en rätt bra layout. Den är tydlig men inte helt hemsk så man bara väljer att titta bort. Och så hänvisar den till något som varje enskild individ kan tänka på i vardagen.

Nummer 1 på min positiva måndagslista blir därför såklart att min lärare tyckte detsamma. Jag fick ett väldigt positivt omdöme på mitt arbete. JIHOO! Det var den sista uppgiften i Photoshop – nu ska jag sätta tänderna i Indesign. Spännande!

Nummer 2 på listan är att jag kanske hittat en stuga (eller ja lägenhet om vi ska vara ärliga) i Sälen på påsklovet. Nu ska vi bara få ihop logistiken så hoppas jag att vi kommer iväg. Åhh vad det skulle vara härligt!

Nummer 3 denna vecka blir faktiskt jobb. Ser SÅ fram emot mässan vi ska vara med på i helgen. Det kommer bli drygt att jobba hela helgen såklart men jag är sjukt spänd på att se hur montern som jag roddat med kommer bli. Är nästan lite nervös faktiskt.

Denna vecka är jag också lite extra tacksam för en sån ytlig sak som att jag hittat snyggaste setet till våren. Alltså samma SEKUND som det blommar en tussilago ute och solen lyser kommer jag skutta ut i detta!

Setet kommer från Only och finns som tightare byxa och topp med lång ärm också. 

Sist ut är jag lite extra glad och tacksam för att det lite på alla möjlig sätt känns rätt bra just nu. Det är mycket kul på gång och jag känner mig pepp rent allmänt. En sån känsla har man inte alla dagar så den tänker jag suga lite extra på!

Vad är du lite extra glad i magen för? Känner man bara efter lite och släpper på allt vardagstråk finns mycket trevligt och mysigt att gotta sig åt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: