Livet

Harrys A-lagspremiär

Igår va en STOR dag. Harrys bandylag fick vara med när A-laget spelade match. Dom gick in med laget innan matchen och var sen pausunderhållning mellan perioderna och spelade match mot varandra. Så taggade. Så laddade.

Harry stod i mål första matchen och spelade ute i den andra. Dom var ju såklart söta som socker men tog detta uppdrag på allra största allvar!

Lyckan när man får nr 12 på matchtröjan – Viktor har nämligen 12 på fotbollen.

Taggade målisar – Harry och en av hans bästa kompisar Emil!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: