Livet

2 månader i på 2018 – målen!

Jag hade tänkt vänta tills hela 1:a kvartalet gått men det har hänt så sjukt mycket redan nu så jag får helt enkelt köra uppdateringar på målen 2018 redan nu. Jag har ju testat ett nytt ”system” för mina mål detta år och har en hel lista på ett hederligt papper. Nedan är hela pappret men tyvärr utan alla kryss som jag faktiskt kan sätta dit…

img_1855

Saker som redan nu kan bockas av (även om det innebär att det ska fortgå under hela året) är:

Fota mer – jag fotar äntligen massor igen. Fick ju dessutom en ny mobil av Fredrik i födelsedagspresent så nu blir även dessa bilder rätt hyggliga. Skoj!

Testa nya saker – Har börjat testa på det här med Lettering och har nu under denna vecka även börjat lära mig filma och redigera med vår gopro. Sjukt kul! Under testa nya saker får jag väl även lägga till NYTT JOBB. Det om nåt är ju att testa på nåt nytt.

Närvarande saker med barnen går verkligen över förväntan – vi gör småsaker varje dag som att rita, pyssla, läsa eller laga mat och baka. Det gör ju också att jag med gott samvete kan bocka av Inkludera barnen i matlagning. 

Anmälan till STHLM challenge är gjord och efter en hel vecka i skidbacken känns vardagsmotionen bra. Jag gnetar på med löpningen och hoppas därför (fast jag älskar vinter) på lite barmark snart så jag kan börja springa ute.

Veckohandling och matlådor till jobbet går faktiskt riktigt bra och jag har fått in en fin rutin med att beställa mat på söndagar som jag sen hämtar på väg hem från jobbet på måndagar. Nu till fjällen hade vi med oss ALLA middagar och alla luncher utom en. Det om något är finfin planering och ekonomiskt tänk. Me like!

Till sist har jag för målet en in / två ut bokat en loppisplats den 25 mars. Där ska mängder av saker säljas bort. Utöver det är tanken att väcka liv i mitt tradera-konto för lite väskor, skor och kläder som känns lite för fina för loppis.

Gällande utflykter/äventyr med barnen samt dejter med min man går även det fint. Återigen tänker jag tillgodoräkna fjällresa som äventyr med barnen och jag och Fredrik har hunnit med ett par dejter. Mys!

Så här två månader in på 2018 har jag en skämskudde – den jag visste skulle skita sig. Godiset. Det gååååååår inte. Men jag kämpar vidare – om än inte vidare bra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: