Livet

Födelsedagsfirande

IMG_0781

En av gårdagens två tårtor! Dom får egna inlägg senare…. 

JA MÅ OSS LEVA!!!

Igår var det världens bästa dag – min födelsedag! Jag ÄLSKAR födelsedagar. Och då speciellt min egen. Nu delar jag ju min dag med mamma men det får gå det också. 🙂

IMG_0770

Igår körde vi mitt-i-veckan-kalas med hela familjen. Så himla mysigt! Jag körde catering från Libanon Catering och my lord vad mycket mat. Vi älskar ju libanesiskt och detta var VERKLIGEN bra. Det var ju såklart enorma köer på E4:an hem så byta kläder och piffa sig innan gästerna kom var bara att glömma – få upp lite piff hemma hann jag dock!

IMG_0768

20 meter guldglittriga vimplar samt HURRA i folieballonger. Lagerhaus alltså – bästa när man ska piffa kalas på kortast möjliga tid.

IMG_0767

Åter till maten då – gott som attan som jag sa – men sååååååna mängder. Vi åt 15 personer, gav ut matlådor till alla som ville ha och frös allt som går att frysa. Ändå fick vi (TYVÄRR) slänga massor. Synd och onödigt. Men nu vet vi till nästa gång vi beställer – det räcker att beställa till typ hälften av antalet personer man är på kalaset.

IMG_0771IMG_0772IMG_0773IMG_0774

Kvällen avrundades såklart med tårta och presenter. Himla trevlig kväll med alla nära och kära. Precis som en födelsedag ska vara!

IMG_0777IMG_0776IMG_0775

Småfolket som körde eget bord som vanligt – detta kommer jag verkligen sakna när vi bygger om och det här lilla bordet försvinner.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: