Hus och Hem

Måndagslista

Hej.

Listan denna vecka är mer av ett konstaterande och sammanfattar även helgen och början på denna vecka.

  1. Renoverar

  2. Bär kartonger upp och ner för trappan

  3. Rensar och slänger

  4. Flyttar saker från ett ställa där snickarna är till ett ställe där dom inte är.

  5. Flyttar tillbaka sakerna till stället dom stod på från början.

Och sen –

Listan börjar om. Åter framåt onsdag-torsdag skulle jag tro. Då med BILDER på resultat!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: