Livet

Måndagslistan

Nu trodde ni minsann att jag hade glömt måndagslistan. Men icke. Vi ska vara tacksamma och glada även denna kalla (-13,2 ute nu!!!!) måndag. När man väl börjar tänka på det har man alltid massa bra saker att vara glad över men idag tänker jag vara extra glad och tacksam över:

  1. Att våra bästa vänner ikväll sålde vårt hus igen. Dom köpte vårt gamla hus när vi flyttade till Vinbäret och nu går det alltså vidare till en ny familj. Med tanke på försäljningsläget just nu är en lyckad försäljning helt klart värt en plats på listan.
  2. Bakning – Nutelladagen idag bjöd ju som sagt på läckra kakor och i helgen fick jag göra både en tårta och hann baka bröd. Älskar älskar älskar att stå i tårterian och skapa, knåda och spritsa.
  3. Jag fick ännu ett kapitel på min utbildning godkänd. Det känns lika fint varje gång!
  4. Ungarna har varit små ljus hela kvällen – Fredrik har åkt på tjänsteresa och vi fick rodda skjuts till och från träning med Viktors kompis. Dom har hjälpt till, plockat, fixat, dukat fint, varit med och bakat och kollat på film och fikat. Så mysigt!
  5. Mamma och pappa. Alltså bästa bästa! Medan jag skriver detta har jag ringt mamma för att jag (åter igen) behöver hjälp imorgon. Och dom ställer upp. Alltid. Utan mina favoritpensionärer vet det tusan hur vardagspusslet skulle gå ihop.

croodarna_utvald-710x351.jpg

Family First liksom – En av mina favoritfamiljer får illustrera det bästa man har i livet. Vi har dessutom den enorma lyxen att ha människor som vi inte delar gener med som vi kallar familj. Det är högst på listan alla måndagar! 

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: