Grekiskt middag, kalas och riktigt dålig Mello

Hej Söndag!

img_2072

Vilken kväll vi hade igår, ja bortsett från Mello – det sorgliga spektaklet pratar vi inte om..  Vi var hos Jessica och Marco och slog ihop Mellot med lite firande av vår tredje powerpuffpinglas födelsedag! Kvällen bjöd på bubbel, ostron, magisk grekiskt till varmrätt och såklart – en tårta till dessert.

img_2070

Vi hade en härlig blandning av ungar, hundar, mat och gapskratt. Sån energiboost!

img_2063

Startade upp med ostron och bubbel. Har en uuuuunderbar film på Viktor när han testar ostron för första gången men har tyvärr fått lova honom att ALDRIG visa den för folk.

Jess och Marco styrde upp härligt grek-feeling på maten. Älskar dessa smaker!

img_2068

Millas barn är ju vuxna men hon hade med sig sina fyrfotade bebisar som kompensation till alla våra kids. Viktor och Tilde hade hundansvar och körde både gos och kvällspromenad.

img_2067

img_2061

En av hundarna förälskade sig i Harrys hår och ville helst ligga PÅ hans huvud. Harry älskar ju djur och lät honom hållas så gott det gick medan han skrattade så han kiknade.

Harry överraskade oss med att fråga om han fick sova över hos Viggo – så i natt har han sovit över hos en kompis för första gången. Gick ju som väntat helt utan problem men kändes ändå lite skumt att åka hem utan honom.. Stora killen!

Kvällens underbett går till  – Hero! Hur söt får man vara?

img_2071

 

 

Kommentera