Familjemys på biopremiär – Coco

coco-155051069-large.jpg

Ikväll smet vi på biopremiär minsann. I MOS såklart – kan det bli smidigare liksom?!

Vi hann precis vänta hem Fredrik från jobbet och ändå fick vi i oss käk innan tidiga bion som började 18.15. Det i sin tur gjorde att vi kom hem lagom för att få Harry i säng i hygglig tid och därmed avvärja en död kille imorgon bitti då vi måste upp för att Viktor har träning.

Hmm.. Vi ser ju glada ut i alla fall. Även om vinkeln inte är till någons fördel…

Filmen då. Så bra!! Den var inte så rolig som man kunde tro efter att ha sett trailern – faktum är att det som är i trailern inte ens är med i filmen. Men den är fin. Den tar upp död, familjen, vad som är viktigt i livet, att man ska följa sina drömmar men inte glömma vem man är på vägen. I mitten är den lite tung för de minsta – märkte att Harry började skruva på sig men den tar sig igen efter en stund och slutar ju såklart precis som man vill och väntar sig. Hela familjen gillade den – killarna tyckte denna slog Viana men där är jag mer tveksam, älskar ju den filmen på alla tänkbara sätt. Men  – denna var absolut sevärd oavsett ålder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s