Livet

Familjemys på biopremiär – Coco

coco-155051069-large.jpg

Ikväll smet vi på biopremiär minsann. I MOS såklart – kan det bli smidigare liksom?!

Vi hann precis vänta hem Fredrik från jobbet och ändå fick vi i oss käk innan tidiga bion som började 18.15. Det i sin tur gjorde att vi kom hem lagom för att få Harry i säng i hygglig tid och därmed avvärja en död kille imorgon bitti då vi måste upp för att Viktor har träning.

Hmm.. Vi ser ju glada ut i alla fall. Även om vinkeln inte är till någons fördel…

Filmen då. Så bra!! Den var inte så rolig som man kunde tro efter att ha sett trailern – faktum är att det som är i trailern inte ens är med i filmen. Men den är fin. Den tar upp död, familjen, vad som är viktigt i livet, att man ska följa sina drömmar men inte glömma vem man är på vägen. I mitten är den lite tung för de minsta – märkte att Harry började skruva på sig men den tar sig igen efter en stund och slutar ju såklart precis som man vill och väntar sig. Hela familjen gillade den – killarna tyckte denna slog Viana men där är jag mer tveksam, älskar ju den filmen på alla tänkbara sätt. Men  – denna var absolut sevärd oavsett ålder.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: