Livet

Masker, lager, skuggor och magont

New-York

Idag är en riktig skitdag (har ont i magen vilket är det ABSOLUT värsta jag vet) MEN jag fick tillbaka mina ”betyg” från senaste kapitlet på min utbildning i grafisk formgivning. Alla bilder var ok! Här är det inte fråga om riktiga betyg utan mer omdömen om man fattat rätt och använt effekter, lager och masker på rätt sätt.

Bilderna i detta inlägg är nästa kapitel som jag inte skickat in ännu. Det handlar om att frilägga bilder, kopiera in dom i andra (tex texten NEW YORK som innehåller just en bild av New York). Nedan en flaska jag har vänt på och ändrat så att den ser ut som en spegling av samma flaska.

 

Flaskaredigerad

bilredigerad

Det här är en kul grej att göra med en bild – sudda vissa delar och vips poppar bilen liksom ut lite ur bilden. Nedan den kanske vanligaste mest effektfulla ändringen – gör bilden svartvit i vissa partier och andra i färg. Just denna är bakvänd – ofta behåller man ju det mesta i svartvitt och endast detaljer i färg. Denna variant är lite klurigare men det blir coolt!

banjomanregierad

Den här utbildningen är bara sååå rolig – önskar jag hade tre gånger så mycket tid att sitta och dona med alla bilder och öva. Men det får bli nån timma här och där. Man har ju liksom lite annat på schemat också.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: