Livet

För det finns snöööööö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi startade upp tidigt idag efter en SEN kväll igår. Min ena bror med familj var här på lite födelsdedagsmiddag för Viktor och kusin Emma som fyllt år. Himla trevligt!! Det blev sent som det har en förmåga att bli när det är just sådär trevligt och så hade såklart Viktor tidig träning imorse. Men vad gjorde det när det var sol OCH snö?! Så snart han kom hem packade vi på oss vinterstassen och drog iväg snowracers till backen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kom precis i lunchtid så trots det alldeles magiska vädret var vi själva!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muskelminnet var inte helt med på banan så det blev ett par vurpor i början innan killarna kom ihåg hur man gjorde. Mamma körde också ett åk men det kom tack och lov inte på bild!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Målet var att komma över det beryktade guppet men de flesta åk slutade såhär.. Preciiiiiis så att farten inte räckte för att få till det där snygga och hett eftertraktade hoppet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glad mamma som fick både frisk luft och sol på näsan. DET behövdes kan jag säga. Fy tusan vad den här vintern har varit taskig med sol.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och för vissa fick man åka liggandes hem när orken började tryta. Det blev hem till fika och lite överblivna lussebullar som jag hittade i frysen. En så himla härlig dag!! Kvällen har vi tillbringat med vänner, handboll (skit också), konståkning (skit också nr 2), högrevsburgare och gott vin. En perfekt lördag som bara öst på med härlig energi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

%d bloggare gillar detta: