Livet

Mina mål 2018 – hela listan!

Ja, då är det dags. Så här en tisdagsmorgon med REJÄL storm ute (ska komma 10 cm nysnö idag säger dom som förstår sig på) ska jag alltså för första gången köra ett gäng nyårslöften. Dock tänker jag inte för en sekund kalla det löften utan mer mål eller önskningar – det här är saker jag hoppas jag kan och hinner, saker jag VILL lära mig eller göra samt såklart en del förändringar som jag känner att jag MÅSTE göra. Typ så.

Here we go!

img_1855

Jag kör ett hederligt papper med kryssrutor så att jag kan följa målen lite under året. Kan med glädje konstatera att ett ”dejt-kryss” redan är ikryssat samt att jag på ”nya saker jag aldrig gjort” kan lägga till Lettering (Mer om det kommer men det är en SÅ rolig sak jag ska lära mig).

Viktigaste målen för familjen är solklart att minska på skärmtid för hela familjen (det jobbar vi stenhårt på och både stora och små gillar det) samt att ha en helt närvarande aktivitet varje dag – än så länge har jag och Harry läst massa böcker, vi har tagit fram pussel vi inte lagt på år och dagar och vi gör två flugor på smällen när vi lagar mat tillsammans (inkludera barnen i köket).

Svårast så här på förhand är träningsmålet springa 100 mil. Men jag har ett gäng lopp på to-do-listan som kommer checka av både nya saker jag aldrig gjort samt lägga till mil så jag har hopp på den. Rörligheten har jag redan satt fart med via en app jag ska köra varje dag – är på dag 5 nu och är ungefär lika rörlig som en tunna. Det kommer i alla fall inte bli några problem att göra framsteg, det kan i alla fall INTE bli sämre. Jösses!

Oh tar tillbaka – svårast kommer bli målet 2 ut 1 in och all rensning. Vi har ju en stor renovering på G under våren och DÄR kommer jag få kämpa. Har ju som bekant en fallenhet att spara saker och vi MÅSTE rensa. Men nu står det i nyårsmålen så då måste det göras. Japp, så är det.

I övrigt tror jag att målen är möjliga att uppnå! Gillar mest punkterna gällande familjen – ser fram emot att checka av coola utflykter men ser också fram emot att både dra fram symaskinen och komma ihåg att ta med mig kameran för att fota mer.

Hur gör ni med nyårslöften? Har ni några?

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: