Livet

Lite nytt för året

Har en övergripande plan för året – RENSA!

att-rensa-c3a4r-en-konst

Det ska rensas överallt. Inuti. Utanpå. I skåp och lådor. I kylen. Min tid. Prioriteringar. Överallt. Har därför även skrivit ett gäng mål för 2018 – både stora och små. Brukar annars aldrig ha nyårslöften. Men i år har jag tänkt om och har tagit upp massa vardagliga saker som mål. Håller på att sammanställa alla så kommer även dom här men tills dess har jag i alla fall rensat även i bloggen. Har tagit bort sidomenyn och istället lagt de mest använda kategorierna högst upp (använd de tre strecken i vänstra hörnet på mobil). Sökfunktionen är kvar om jag får till det kommer även lite fler knappar efter inläggen. I övrigt har jag plockat bort det mesta av allt lullull då jag till stor del använder Instagram för snabba puckar och bloggen mer som dagbok och receptbank. Nästan all trafik här inne kommer från mobiler och så ser man ändå inte alla menyer och trix som jag måste rodda med. Så – nu är det rensat här. En början i alla fall!

ps. Hojta om nåt inte funkar!

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: