Lite nytt för året

Har en övergripande plan för året – RENSA!

att-rensa-c3a4r-en-konst

Det ska rensas överallt. Inuti. Utanpå. I skåp och lådor. I kylen. Min tid. Prioriteringar. Överallt. Har därför även skrivit ett gäng mål för 2018 – både stora och små. Brukar annars aldrig ha nyårslöften. Men i år har jag tänkt om och har tagit upp massa vardagliga saker som mål. Håller på att sammanställa alla så kommer även dom här men tills dess har jag i alla fall rensat även i bloggen. Har tagit bort sidomenyn och istället lagt de mest använda kategorierna högst upp (använd de tre strecken i vänstra hörnet på mobil). Sökfunktionen är kvar om jag får till det kommer även lite fler knappar efter inläggen. I övrigt har jag plockat bort det mesta av allt lullull då jag till stor del använder Instagram för snabba puckar och bloggen mer som dagbok och receptbank. Nästan all trafik här inne kommer från mobiler och så ser man ändå inte alla menyer och trix som jag måste rodda med. Så – nu är det rensat här. En början i alla fall!

ps. Hojta om nåt inte funkar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s