Livet

Inget Lussefirande i år

Innan lusse på förskolan för sista gången för Viktors del – 6 år sedan…

I år är första året på 10 år som jag inte får gå på lussefirande på förskolan. Det suger. Så hårt. Jag har verkligen enorma svårigheter med att acceptera att ungarna är så stora.

Ikväll ska jag försöka sätta lite mentala plåster på mammahjärtat och åka och köpa julgran. Hoppas det hjälper mot den dalande julfeelingen.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: