Livet

Utslagen!

Ljusen i snyggljusstakarna brinner och hyacinterna står så fina i Ernstvasen. Julen står för dörren och to-do-listen på både jobbet och här hemma svämmar över. Men nej – här ligger jag….

Vaknade upp till ett enda stort blurr idag. Täppt ända in i hjärnan, ont i precis hela huvudet – allt från hals till ögon och hårbotten gör ont. Proppat i mig allt från naturläkemedel till alvedon och halstabletter tlil halsspray. Måste slå ett snabbt slag för dessa halssprayer dock – tycker ju dom är himla bra ändå! Har än så länge ingen feber i alla fall så jag sitter hemma och jobbar. Så himla skönt att ha ett jobb som funkar hemifrån – alla mina deadlines kan fixas hemifrån soffan. Det är A och O för en annan som är lite av en perfektionist och HATAR att inte kunna leverera.

Såg i min mobil att Harry varit framme och fotat frukosten. Oavsett hur tidigt vi ska upp (idag skulle Harry vara i skolan redan 7.30 för att åka till simhallen) så äter vi redig frulle ihop. Hemkörd risgrynsgröt, mackor, kaffe och juice blev det idag. Tända ljus och musik. Alltid. Jag är uppvuxen med frukost tillsammans och har fört över det till min egen familj nu. Vi sitter ALLTID tillsammans och äter länge. Pratar och går genom dagen. Så mysigt och så härligt att få komma igång i lugn och ro innan dagen drar igång.  Hur gör ni?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: