Livet

Aktivitetskalendern lucka 3 – BIO

Kalendern vi har i år är ju proppad med olika aktiviteter varje dag. Lite kul som omväxling och något som ju är för hela familjen. Igår kom ett paket till Harry, som jag ställt utanför dörren bara men skyller såklart på Pysslingen, innehållandes ALLA små paket fram till jul. Vi har ju tydligen inte tomte, nisse eller vätte i huset utan det är en pyssling. Högst ojuligt men Harry är tokbestämd. Hur som helst – Aktiviteten var ju såklart att arrangera alla små julhus på ett juligt sätt. Det blev efter lite funderingar en girlang som hänger från en gardinstång vid matbordet!

img_1564

Nu öppnar vi varje morgon ett nytt paket. Idag stod det BIO på lappen. Snacka om lycklig kille. Pysslingen hade tydligen bokat tidigt för redan 10.30 skulle filmen (vi visste ju inte vilken såklart) börja. Tjejen i godiskassan såg hyggligt förvirrad ut när Harry sa att ”Pysslingen har bokat så vi vet inte vad vi ska se”

maxresdefault.jpg

Filmen vi såg var Ballerinan och Uppfinnaren. SÅ BRA! Harry tyckte också den var helt grym och det första han sa efter filmen var att vi måste köpa den när den finns på Itunes. Det är ju lite av en ”tjejfilm” och fokus är på Ballerinan men Harry snappade upp att den handlade om att jaga sina drömmar och göra det man vill. Så härligt att se att han tyckte den var lika bra fast det inte var häftiga gubbar eller robotar. Han väljer oftast sånt själv men erbjuder man annat funkar det lika bra. En så mysig förmiddag!

Och just det – se filmen. Den är fantastisk. Så fin. Så bra musik. Och bara helt magisk.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: