Livet

Vad fyndades på Black Friday då?!

Nuu hoppas jag att min mailkorg och telefon lugnar sig lite. Efter den här veckans orimliga mängder av Black Friday-mail är alla inkorgar överfulla. Alltså ok att det är EN dag – det är lite kul. Men att köra hela veckan, lägga till lite erbjudanden då och då, öka på rabatten allt eftersom och alla andra möjliga och omöjliga varianter butikerna kör med. Nja på den. Och framför allt – ett mail räcker. Jag har drunknat i digital info den här veckan.

Hur som – fyndat lite har jag gjort. Dock på det ”rätta” sättet. Jag har köpt det jag tänkt och inte massa spontant klipp. En större sak till mig själv och sen har jag fokuserat på julklappar. Till mig själv blev det en denna skönhet!

En MICHAEL KORS Mercer Large Leather Satchel (är verkligen dom här lååååånga namnen nödvändiga?!) Fick tag på den på 50% på Jackie redan i förra helgen då dom ”smygstartade” någon form av REA inför Black Friday… Helt crazy men inte illa för en annan. Fin som attan är den. Går sjukt bra ihop med finpälsen minsann.

I julklappsväg har jag fått tag på saker till både barn och man till riktigt fina priser. Stadium körde 25 % på allt och med två sportfånar till barn satt det som en smäck.

Toys´r´us däremot körde sin julvariant med en helg med 25% på allt en vecka före Black friday hysterin så där slog jag till på allt som Harry hade på sin önskelista. Ett par pryttlar från Webhallen blev det också i sista sekunden. Där missade jag dock en av sakerna på REA (hade sålt slut sisådär 4 på natten när dom släppt på sina Black Friday priser) så fick bita i det sura och betala fullt pris. Skit också! På det stora hela är alla killarnas julklappar klara nu och (nästan) varenda en till rabatterat pris.

Ett par småsaker till kom jag på att jag faktiskt köpte till mig själv – nedan är en bit av en alldeles jättefin klänning jag slog till på. Lindex körde också 25% på hela butiken så jag kunde ju inte låta detta print gå mig förbi. Praktiskt taget står ju Anne på det.

Och så det sista då – en rejäl beställning till hela familjen på Apotea. Beställde 23.40 igår natt och fick leverans till dörren vid 19 ikväll. Helt fantastiskt!!! Apotea hade inga direkta  Black Friday-priser men 3 för 2 på många serier och ACOs produkter till halva priset. Har hört mycket bra om deras ansiktsserier så jag slog till när jag ändå hade slut på både krämer och serum. Vichys Mineral 89 fick jag med förra Glossyboxen och oh my så härlig denna booster är. Helt klart ett måste i badrumsskåpet framöver!

Hur gick REA-shoppingen för alla??? Blev det några rejäla fynd?? Hoppas! Nu laddar jag för sista dagarna innan min månad kommer. December och JUL. På fredag drar ALLT igång. ALLT. Belysning, julmusik, glögg, pepparkakor, adventskalendrar och tomtar i alla hörn. Åh va härligt det ska bli!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: