Livet

Röda tofsar och Trumpskämt

Hej mitt I veckan!

Men hur fort kan veckorna gå?! Jag hänger inte med!

Det är  extra mycket nu också med massa föräldrarmöten och andra åtaganden som då såklart sammanfaller med massa skoj på samma vecka. Igår var det ledarmöte för Viktors fotbollslag (jag är kassör i båda killarnas lag) så min ”arbetsdag” tog slut 20.50. Då hinner man inte mycket annat. Ikväll är det full fart igen men då med mina bästa puffar. Vi har inte setts på evigheter och det ska bli så himla kul!

Klädd helt i svart idag men piffar upp med dessa godbitar så man känner lite festfeeling. Hur fina?!

Från Topshop – köpta på Zalando.

Inte nog med att dom är stora och maffiga vilket jag älskar – dom är dessutom SÅ lätta. Det svåra med dessa fina stoooora smycken är oftast att dom väger satan och ger elefantöron men dom här väger inte ett smack. Hur bekväma som helst att ha på sig.

Vart vi ska ikväll? Jo, vi börjar kvällen på Hillenberg för middag och sen ska vi minsann på Stand Up! Och inte vilken som helst utan Kathy Griffin. Jag är inget superfan av Stand Up men för denna grymma kvinna gör jag ett undantag. Tyckande och Tänkande på både restaurang och show kommer givetvis!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: