Livet

Mina två hjärtan är sjuka idag

Blev halva dagen på kontoret och halva dagen hemma idag. Satte mig precis framför datorn och ska ringa in på ett möte medan snorfis 1 och 2 kör Play Station i källaren. Himla trivsamt dock att dom har varandra – mycket roligare än att dras med morsan. Det är lite mentalt dilemma att vara hemma när både Viktor och Harry är sjuka inser jag. Det har nog fasen aldrig hänt men så blir det lite konstigt att vabba medan dom helt sköter sig själva. Känner dock samtidigt att det inte funkar att Viktor ska ha ansvar för lillebrorsan hela dagen – speciellt inte när dom båda är sjuka. Så det blev en jobba-hemma-kombo. Dom var hemma själva på förmiddagen och nu jobbar jag hemifrån på eftermiddagen. Då är jag hemma OM det är något men kan sitta på kontoret och jobba medan dom härjar fritt där nere.

Knasbilder från mobilen. Vet inte hur många olika knäppa snap chat-bilder jag har på oss alla tre. Mammas hjärtan!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: