Pyssel och Fix

Läskiga snubbar

Igår pep dom här två läskiga snubbarna iväg och körde bus eller godis! Det blev blandade resultat i stugorna men som tur är har vi grymma dagisfröknar på nära håll och där fanns det resurser till hinkarna. Killarna kom hem ruggigt nöjda efter över en timmes vandring! Stort tack till C också som följde med och höll koll på läget.

Vi hade laddat med Härbert ute men hos oss vågade sig ingen in. Det är väl på tok för lång infart och vår lilla återvändsgata var i princip öde hela kvällen. Men men – kanske dyker nån in ikväll. Härbert vill gärna hälsa!

Vår källsorteringshink fick sätta livet till – hade ju ingen bra bytta som Harry kunde ta allt godis i. Med lite fejkskinn från gömmorna, spindelnät och en spindel förvandlades hinken till det bättre för att passa halloween. Klädde insidan med en svart sopsäck och tejpade ihop allt med silvertejp. Rätt nöjd själv faktiskt.

Idag är det packning, tvätt och resprepp som gäller! Tjoho!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: