Halloween, badbomber och snapchat

Lördag i ledighetslunk. Den tackar vi för. Vi har ledigt hela nästa vecka så nu finns tid för lite lugn och ro. Tid att samla ihop sig lite och göra både sånt som verkligen behövs och sånt som är roligt! Vi börjar med lite Halloweenskoj. Skulle gått på Gröna Lund idag men vädret ville annat så vi spar det till veckan. Idag blir det innemys med vänner och pyssel istället.

Startade dock med en rejäl omgång Snapchat – Man måste ju bara älska den appen!

Vidare fanns det tid för bad. Och badbomber. Det är ju bara så himla mysigt. Jag brukar lyxa till det och köpa en till Harry och en till mig inför helgen. Köper dom alltid på LUSH. Denna gång fick harry ett guldigt paket som färgade vattnet i olika färger och dessutom släppte ur sig massa guldglitter. Mycket poppis! Min var lite enklare med avokado och Bergamott – härliga oljor och lugnande dofter.

I väntan på våra vänner har vi pyntat lite mer  – både oss själva och huset. Såna här dagar är verkligen sååå välbehövliga mellan varven. Smyga runt i myskläder ända till lunch. Bara göra mysiga saker som faller en in. Man glömmer lätt bort att inte planera in någonting ibland – så man hinner med att just göra ingenting. Det är underskattat.


Tatueringssår med lite extra blod på flaska. Finns på Toys´r´us tillsammans med alla spindlar vi numera har utspridda överallt. Tyckte ju Härbert med sina 2 meter var stor men kolla benen på den här godingen…. STOR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s