Regn, rusk och innebandy

Goooood morgon måndag!

Jag är inte död och begraven även om man kan tro det här på bloggen. Mycket i luften just nu så bloggen hamnar i kläm. Det är dumt – bloggen är lite av mitt andningshål och utrymmet för reflektion så varje gång jag blir tvungen att prioritera bort den surar jag.

Hur som! Haft en grym helg med massa skoj saker. Kommer lite små inblickar här och där vart efter idag skulle jag tro. Först ut blir Harrys nya sport – innebandy! Testade på förra veckan och igår var det andra tillfället! Han älskar det! Nu måste vi införskaffa snabba skyddsglasögon till nästa vecka – kan tycka det här med att köp på sig all världens utrustning första veckan är lite att gå bananas men just skyddsglasögon känns himla klokt att lägga några slantar på! Blir en sväng till Stadium i veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s