Livet

Måndags-månads-lista September

Måndag. Och ny månad.

Något jag fick lära mig av mina psykologer (haha – underbart att man kan säga order ”sina psykologer” i PLURAL. Får väl anse att det är ett tecken på insikt att man sökt hjälp flera gånger….) så är det att reflektera och se tillbaka på vad man gjort och åstadkommit.  Jag är rätt dålig på att se till vad jag faktiskt gjort – kör oftast bara på framåt hela tiden.

Så jag tänkte ta tillfället i akt och göra första måndagslistan varje månad till en reflektionslista. Det är ju så att jag alltid gör en positiv måndagslista även om jag inte alltid skriver den här. Ofta är det punkter på den som faktiskt inte är för andras ögon utan högst privata saker. Men ibland kommer den upp här för att påminna mig själv och förhoppningsvis alla er som läser att stanna upp och tänka just positivt. Leta upp några saker i livet som är värda att belysa och vara lite extra glad och tacksam över. Det är så lätt att bara se det jobbiga och negativa som man kämpar med så man missar att faktiskt njuta lite på vägen.

Så – om vi då ser tillbaka på september – en månad som jag känner bara flög förbi. Knappt så jag hann med och då är det extra viktigt att se tillbaka och plocka fram dom där guldkornen.

Capture

Startade upp september på kanske bästa sättet någonsin. En kryssning med puffarna! Ett dygn med så mycket skratt, bubbel, dans, Spa och finaste vännerna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredrik var i väg på jobbresa medan jag och killarna körde hemmamys och tårtbak x 2. Fick äran att skapa två rosa prinsesstårtor. Så himla roligt!!

img_0402

Var på utvecklingssamtal med både Harry och Viktor. Alltid högst trivsamt då båda killarna sköter sig finfint och dessutom är riktigt duktiga. Får ju mammahjärtat att svämma över av kärlek och stolthet. Mina fina fina killar!

Vi har varit på och haft trevliga middagar med fina vänner. Alltid en energiboost! Vi har även hunnit med att fixa en del på tomten och höstplanterat i krukorna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rymde iväg till stan i ett alldeles ljuvligt dygn med Fredrik. Bara mys, god mat och ännu godare sömn på hotell.

img_0686-1

Börjat på löparskola med min bästa J! Septembers allra sista timmar tillbringade vi ihop i träsket.

21751283_1998195660460623_1800186880489099251_n

Just det – började dessutom på min distansutbildning i Grafisk formgivning.

Och just det 2 – klippte av mig håret! Det har inte kommit upp här på bloggen än tyvärr. Ska se till att ta några fina bilder på barret. Är sjukt nöjd!!!!!

 

Det här är verkligen ett grymt sätt att tydliggöra för sig själv hur mycket skoj en månad innehållit. Och att njuta lite extra såhär i efterhand blir en härlig bonus. Nu ser jag fram emot en riktigt höstig oktober!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: