Livet

Vecka 37 – Let´s rock this week!

God Morgon,

Nu är det dags att bokstavligt talat köra skiten ur vecka 37! Den är Proppad!

Idag är det dags att utveckla Viktor i nya skolan samt en genomkörare med min PT.
Tisdag är det äääntligen dags för löpträning! Det är första passet med Runacadamy som jag och bästa J ska träna med under hösten. Sjukt pepp på det!!
Onsdag – Viktor kommer! Alltid bästa. Simskola med Harry är också onsdagsskoj.
Torsdag är ledig för min del. Då blir det plugg plugg plugg. Och en löpsväng. Måste ju öva på allt bra jag lärde mig på tisdagen.
Fredag är vi bortbjudna och lördag har vi gäster. Det är dessutom dags för en ännu mer efterlängtad premiär. Harry ska testa på Handboll.
Söndag är än så länge hyggligt tom men jag lurar på om det inte är dags för en sväng på Täby Galopps loppis. MÅSTE sälja bort lite prylar.

Vad har alla andra för sig denna dag och vecka?! Vaknade till kyla idag. Första dagen som det verkligen kändes kallt på morgonen. Hur kommer det sig att den där riktigt höstfeelingen alltid infinner sig på en måndag. Som att till och med vädret ”väntar till på måndag” med att kicka in. Jag har inget emot höst faktiskt. Så därför tänkte jag att vi kör en positiv måndagslista med bara bar-höst-feelings-grejer

  1. Tända ljus. Vad är bättre än mörker och tända ljus?!
  2. Gosiga tröjor. Älskar att ta fram stickade tröjor, sjalar och koftor
  3. Färgerna. Allt från gula och röda löv till underbara lila toner på ljung, prydnadskål och höstaster.
  4. Luften. Den där krispiga höga luften som liksom friskar upp ända ner i tårna.
  5. Skorna. Sommar och sandaler i alla ära men höstens pumps, boots, loafers och stövlar är SÅ mycket roligare.

Måste bara avsluta morgonens predikan med den här. Hur söt får man vara? Harpan sov i sin koja under loftsängen i natt. Sjukt nöjd kille kan jag säga! En annan hade ju vaknat med ryggskott, diskbråck och nackspärr men en 6-åring kan tydligen sova precis hur som helst. Han ska sova där i natt med har han meddelat. Varför? Jo för ”zombiesar kan inte böja sig ner, då får dom hål i ryggen, så jag är säker i kojan”. Snacka om att världen hade varit en roligare plats om alla tänkte som 6-åringar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: