Livet

Tous Touch – ny parfym

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredrik hade med sig en heeeelt underbar parfym till mig när han kom hem från Spanien. Han vet precis vilka dofter jag gillar och till och med tjejen i taxfreen hade blivit impad över att han kunde beskriva exakt vad han var ute efter. Hon föreslog då att han skulle ta sig en sniff på den doft hon själv hade på sig. En fullträff. Doften Touch från Tous. 

Tous är ett spansk ”accessories and jewlery house” som också har dofter. Just denna doft beskrivs såhär: Top notes of lotus, freesia and lily of the valley, blend with heart notes of white flowers and jasmine and with a dry down of vanilla flowers almond and raspberry.  

Jag har aldrig hört talas om denna doft men den är MAGISK. Precis jag och jag älskar den. Går runt här i ett litet moln och bara njuter. Har inte kollat om denna finns i butiker här hemma men hoppas! Nån som vet? Googlade och hittade visserligen ett par webshopar men ingen svensk. Jag kommer behöva en ny flarra samma sekund som denna tar slut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

%d bloggare gillar detta: