Livet

Om man skriver upp vad man gör under en dag…

Hej mors söndagskväll!

img_0495

Vääärldens finsaste regnbåge ikväll  – testade det här med panoramafoto men
lyckades väl sådär… 

Ibland får man ju den där känslan av att fast man inte suttit ner en sekund på en dag så har man inte fått något gjort. Det är 5000 punkter på to-do-listan och hur man än gör så blir det bara fler punkter – inget verkar försvinna. När den känslan infinner sig och till slut börjar kännas riktigt jobbig tar jag till ett tips jag fick av min psykolog för ett par år sedan. Ta en gammal hederlig lapp och penna och skriv upp allt du gör under en dag. Det är ALLTID sjuuuukt mycket mer än du tror. Idag har jag bara farit runt och till slut fick jag känslan av att hela dagen gått utan att jag gjort ett smack. Sagt och gjort – satte mig ner och började från början.

img_0488

Harry och jag brukar smita in på LUSH och köpa badbomber – han ÄLSKAR dom. Denna gång köpte vi den blåaste vi kunde hitta!

Vaknade och bakade LCHF-frallor till frukost
Plockade undan frukost och disk vi dött från igår
Började på ett sko-kartongs-akvarie med Harry som nu står på tork
Tömde två tvättkorgar och satte igång en ny tvätt
Bytte lakan i vår säng
Åkte och hämtade åkgräsklipparen hos pappa där den varit för lite kärlek
Åkte vidare till Arninge och XXL Sport och köpte trail running skor
Fixade lunch tills Harry och Fredrik kom från fotbollsträning
Badade Harry samt klippte hans hår
Städade och plockade mer tvätt
Bakade en paj, gjorde en broccoligratäng samt en kycklinggryta till veckan
Hämtade söndagspizza
Spelade PS med Harry
Byggde en koja med Harry som han sover i i natt
Viktor kom förbi och testade lite kläder jag beställt
Sprang en halvmil på löpbandet
Läste igenom lite material på min kurs

img_0486

Nu jäklar ska det springas i höst. Nya Trail skor införskaffade!

Och där insåg jag att jag gjort en sju helvetes massa grejer även idag. Det här är ett himla bra sätt att, för sig själv, synliggöra hur mycket man faktiskt gör på en dag. Just det – har även klämt in ett par telefonsamtal med vänner. Inte långa men ändå – ett hej kommer man långt på.

Nu tar jag söndag med en halvtimmas hjärndöd TV-tittning innan nattning. Det är jag värd minsann. Nästa vecka bjuder på full fart minst sagt så sömn kommer bli prioriterat!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: