Livet

Förmiddag för en

 

Hej helg!
Idag kommer pappan i husest hem. Yeay! Som vi har längtat. Älskar att komma hem. Det är alltid lika mysigt att få samla ihop sig när någon varit borta!

Jag har för övrigt en ytterst ovanlig förmiddag. Jag är nämligen heeeelt solo hemma. Igår körde jag, Harry och farmor fredagsmiddag på IKEA med lite shopping. När det var dags att åka hem dissade Harry mig för farmor och smet hem till henne för sleep over istället. Så igår kväll satt jag här för mig själv och klistrade marsipanblommor till två avsnitt Biggest losser VIP. Sockerchock och bantning i bästa kombo liksom! Resultatet av alla blommor får ni se i eftermiddag när kalaset varit. Men har ni sett detta program?! Alltså jag dööör så pinsamma dessa människor är. Älskar dock Jonas så hejja honom! Enligt löpesedlarna ska ju Anna Book ”hata” en av deltagarna. Jag hade gissat på Henemark men dom verkade ju känna varandra sen innan så det kanske är nån annan? Vet ni?

21457417_10154610363876152_4936641745610487024_o.jpg

När man är helt själv en morgon gäller det att njuta. Så – finfrulle för en med nypressade satsumas, chokladkaffe (bästa! köper det goooodaste chokladkaffet i hötorgshallen), färska jordgubbar och så – skvaller! Kan inte bli bättre.

img_0479-1

Nu kommer Harpan och farmor om nån timma så jag ska passa på att smita ner till gymmet en snabbis. Vilken MAGISK lördag! Happy Life i sin allra bästa form!

Trevlig lördag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: