Livet

Sitter i skolbänken i höst!

Idag är det dags för dagen då jag kickar igång hösten på riktigt. Det är dags att vidga vyerna och öka på kunskaperna. Förra gången läste jag sociala medier och hur man ska jobba med dessa för att driva sitt varumärke eller företag framåt, öka sitt antal läsare och dra blickarna till sig. Nu är det dags att gräva ner sig i tekniken lite – ända till sommaren 2018 ska jag lära mig så mycket jag kan om grafisk design och formgivning. På distans förstås – man har ju ett jobb, familj, barn, träning, hus, tomt, vänner och ett liv också. Herregud – man kan ju inte göra allt på en gång 😉

Det ska bli SÅ spännande att lära mig Photoshop, Indesign, Illustrator och alla fiffiga program man måste kunna för att skapa magi i bilder. Hur man skapar trycksaker från grunden, färghantering, lager, typografi och alla andra ord som än så länge bara är bokstäver i en oordning. Detta ska jag då klämma in på ledig tid är det tänkt och när jag är klar någon gång i vår är drömmen att kanske kanske göra lite småsaker på sidan om mitt vanliga jobb. Kanske i form av en egen liten enskild firma. Vi får väl se hur långt detta tar mig. Det enda jag vet just nu är att jag vågade anmäla mig. Vågade ta första steget mot något som legat och grott i bakhuvudet så länge. Hejja mig liksom!

Snip20170905_3.png

 

Så här ser framsidan ut till första materialet vi fått – Passar mig alldeles utmärkt! Regler är till för att ifrågasättas och kanske till och med brytas lite. De är väl mest en rekommendation i alla fall va?!

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: