Livet

Kryssningen i bilder

Måndag idag. Som på riktigt regnat bort i alla bemärkelser man kan tänka sig. Fy tusan. Så – fokus på helgen istället som var rent magisk! Kryssning med mina pärlor så ett litet bildregn är på sin plats!

Vi startade med middag direkt. Det fina är att man kan betala en extra peng så är man garanterad fönsterbord med, för denna kväll, tillhörande solnedgång. Himla trevligt!

Jag åt väl kanske den gooooodaste Kalv Carpaccion ever till förrät. Ljuvligt lamm till varmrätt och så dessertbuffén då också förstås. Mums!

Efter middagen blev det ju såklart obligatoriskt piff i hytten. Det är alltid spännande när 3 personer ska göra sig i ordning i en hytt stor som en garderob. Blir i alla fall garanterat många skratt!

img_0339

Hade ett nytt linne på mig under kvällen som jag köpte i somras på Öland. Älskar det och ångrar att jag inte köpte det i rosa också!

Godaste drinken på länge – Bottega Spritz. Magiskt god! Kika här för recept!

Mängden mobilbilder av HÖGST varierande kvalité som finns i våra telefoner alltså. Men skoj hade vi!!

Dessa två alltså. Gått från kollegor till vänner till oersättliga i vått och torrt! Kärlek!

Lördagen startades upp med brunch och sedan vidare till båtens SPA. Satt riktigt fint att få sitta i en varm bubbelbalja efter att ha stängt dansgolvet vid 4.30 på morgonen. Jösses vad fötterna gjorde ont. Men SÅ bra! Hela kvällen var magisk.

img_0351

Och så – den obligatoriska inlopps-räk-mackan längst fram i restaurangen så man kan passa på att njuta lite av utsikten över Stockholm. Perfekt avslutning på en perfekt mini-mini-semester!

img_0354

Kommentera

%d bloggare gillar detta: