Mat

Willys.se

Skitväder. Vi startar med något så svenssonaktigt som att prata om vädret. På riktigt! Det hällregnar. Hur nedpumpat blir det inte att vakna och till och med HÖRA regnet. Nej – det här suger. Liiiiite mer sommar och sol kunde vi väl fått!?

Nu till kanske den bästa nyheten (för mig) på riktigt länge. Alltså Willys.se. Jag gick in på sidan för ännu en gång testa det här med mat på nätet. Har testat lite olika varianter men tycker det både varit knöligt och dyrt. Nu har vårt Willys hemma börjat med utlämning av varor vilket jag tycker är smidigt. Jag passerar ändå på vägen hem så att bara hämta upp färdigpackade påsar passar mig finfint!

Jag loggade in på Willys hemsida och gjorde mentala frivolter när jag inser att alla min köp sedan tidigare har loggats (jag är sån willys pluskund så då registreras tydligen mina köp på min profil). När jag sen skulle börja handla var ju ALLT som jag brukar handla redan på första sidan. Bara att börja klicka i. Ett par andra saker som jag skulle ha fick jag söka upp men i stort tog det mig max 10 min att STORHANDLA. Alltså jag är mållös. Betalade och fick välja slott att hämta maten dagen efter.

Döm om min förvåning när jag smiter in på Willys och hittar ett rum med en dator och massa skåp. Kände mig som en pensionär men knappade lydigt in mitt telefonnummer på skärmen ”starta här”. Ett par blipp och så plötsligt hade 3 olika skåp låsts upp. I dessa gömde sig mina påsar!! Bara lägga i en vagn och gå. Tog typ 5 min totalt från jag parkerade tills jag åkte.

Detta är magiskt! Alltså SÅ bra! Ett litet steg för mänskligheten men ett STORT steg för en stressad morsa. Love love love!!

Och just det! När jag kom hem och packade upp hade man dessutom fått en liten presentpåse med lite smått och gott. Mervärde när det är som bäst. Jo jag tackar jag!

4 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: