Fredagsfunderingar och ansiktsmask I helgen

Jahapp, det var så mycket för mitt inlägg igår om att låta sommaren hålla I sig med kjolar och fina skor. Idag vaknade vi upp till ösregn. Bara suga I sig och kränga på långbyxor. Piffade I alla fall upp med en ny Odd Molly-blus som jag inte använt. Köpte den på Öland I somras. Får I alla fall fram lite emotionella sommarkänslor.

Hej mors!

Fredag och snaaaart är första jobbveckan efter sommaren över. Det har varit tuffare än vanligt att komma tillbaka till jobb och vardag känner jag. Jag älskar årstiderna och ser alltid fram emot en ny. Det gör jag nu också – bara älskar att det börjar bli lite murrigt på kvällarna så man får tända ljus. Jag gillar att komma tillbaka I rutiner och invanda spår efter sommarens utsvävningar. Men I år är det något som gnager mig. Hittar inte alls den där peppen för jobbhöst och nya utmaningar. Det behövs lite krafttag på insidan känner jag. Måste se till att hitta mitt vanliga driv och go. Undrar vart det gömt sig? Ska ta och göra en Anne-höst-plan I helgen tror jag. Hitta lite struktur och energi.

I brevlådan igår damp det minsann ner en Glossybox också – älskar att få finpost! Jag måste kommit i otakt med min förra för det var ju bara någon vecka sen den kom känns det som. Och även denna gång måste jag säga att det var skoj innehåll. En läpprodukt även i denna box dock vilket får mig att misstänka att det fortfarande är lite väl mycket av just dessa produkter i boxarna, men! Det övriga var riktigt bra. Ser fram emot att framför allt testa ansiktsmasken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s