Livet

Glossar ett tag igen

Jo men visst, kör en sväng med Glossybox igen. Tröttnade för ca ett år sedan då det var fööör mycket liknande produkter i boxarna. Hade en hel låda med olika läppbalsam och gloss. Men – nu hittade jag en grym rabattkod och körde en fast prenumeration på 6 boxar för en stuntsumma. Hoppas nu att Glossybox tagit till sig av kritiken (var måååånga som kommenterade samma sak på deras sida då när det begav sig) och har uppdaterat sig lite.

Första boxen som ramlade ner i lådan ser lovande ut tycker jag. Är ju lite extra nöjd när det är specialboxar i kul design. Denna är superfint sommarblå och vit. Gillar!

 

En läppenna fanns i boxen så läppar verkar ligga kvar i fokus. Dock inget läppbalsam så denna tycker jag är skoj. Fin färg till hösten såg det ut att vara också. I övrigt fina produkter som inte känns som gratis/teststorlekar. Helt klart godkänt. Krämen är ett nytt märke för mig så den ska bli spännande att testa. Och japp, en handsprit är alltid välkommet i min handväska.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: