Äventyren

I väntan på bussen…

Hinner man med ett sista parti yatzy på balkongen. Väskorna är packade, med blöta badkläder efter morgondoppet, och vi är redo för att åka hem till kalla Svedala. Vi har haft en uuuunderbar vecka men åh va härligt det ska bli att komma hem till huset.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: