Äventyren

Puerto de Mogan

Skaldjursmiddag med efterföljande glassberg. (Inte så mycket LCHF där inte…) Vi rullade hem när solen gått ner kan jag säga. Har mer fina bilder i kameran men det får vänta tills vi kommer hem till datorer och wi-fi.

Nu blir det poolhäng i våra paxade solstolar!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: