Äventyren

Packat och klart!

Åhhh lättnaden när det inte kom mer kräk igår och ingen annan i familjen blev dålig.

Efter lite klurande tror vi att Viktor blev uttorkad. Han är dålig på att dricka och körde fotboll heeeela dagen i förrgår och fortsatte heeeela dagen igår. Till slut sa nog kroppen ifrån. Vi tjatar på att dom ska dricka men från och med nu blir det vätskekontroll under övervakning.

Från pigg som en mört till huvudvärk, magkramp och kräkning på mindre än 30 minuter. Kroppen är finurlig. Resultatet blev ju direkt vatten, sömn och vila. Ett par timmar senare kom han upp och ville ha mat. Idag är han som vanligt och vi har packat och preppat.

Harry är ju i eld och lågor över att få flyga och vi andra läääääängtar efter sol, värme och nya äventyr. Mitt i allt i dag sålde vi iväg husvagnen också så nu är den huvudvärken borta och kontot fullt inför höstens renoveringar. Men först – detta!

Bilder från Apollo och Tui

Kommentera

%d bloggare gillar detta: