Äventyren

På väääääg

Nu är vi äntligen på väg! Incheckade och klara och väntar på att få gå ombord på planet!

En annan både ser och är ju lite misstänkt så jag blev ju så klart scannad uppifrån o ner, inifrån och ut…

Till slut släppte dom mig och vi kunde gå vidare. Det hjälpte väl inte att Viktor kläckte ur sig – "har du ätit knark till frukost mamma?"

En rätt spänd och nervös kille som ääääääntligen ska få flyga flygplan!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: