Husvagnsliv

Högby Fyr

Ytterligare en dag tillbringad på stranden i strålande sol. Vi har bara latat oss, badat, kollat fiskar och magneter (kan ha varit maneter också men jag är inte säker. Harry är övertygad om att det är magneter). Vi körde även idag på ett av mina gamla smultronställen där man får lite lugn och ro. Allt på den här ön beror ju på från vilket håll det blåser så det gäller att ha sina ställen på båda sidor av ön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8694

Nemo hänger med oss överallt och han är bara LITE för stor för att få plats. Idag fick jag och Harry bokstavligt talat trycka in honom i baksätet eftersom vi fyllt bakluckan med alla andra måsten för en dag på stranden. Men var mamma så snäll som gick med på att köpa en en och en halv meter stor fisk får hon skylla sig själv..

IMG_8707

Familjen rödnäsa. Harry håller sig dock finfin insmord i SPF 50. Fredrik kan dock ha glömt den lilla detaljen som vanligt och hänvisar till att han har bra pigment. Det har han. Efter att han blivit tokröd och snart kommer flagna på den där stoppröda saken till näsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8690

Smultronställen är mindre och saknar därmed kiosker och liknande. Men vad gör det när man är picknicknörd. Idag bjöd mammas kylväska på Kycklingsallad a la Caesar. Tur att jag har en man som utan invändningar går ut och grillar kyckling och bacon före frukost så den lagom hinner svalna tills jag ska packa picknickväskan.

IMG_8689

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo, det har varit tufft idag. Mycket slit och arbete.
Har ju vaktat Nemo.
Och samlat snäckor.
Och sånt.

Älskar älskar älskar Öland.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: