Livet

Vi har hittat Nemo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eller ja, vi har köpt honom. I modell JÄTTEstor. Men Harry är toknöjd och det var faktiskt riktigt skönt i vattnet – trodde det skulle vara olidligt kallt. Första hela dagen här på Öland har bjudit på både bad och kroppkakor. Bästa bästa liksom! Älskar kroppkakor. Och nej – inte så LCHF. Och ja – vi fick ont i magen. Men det var det SÅ värt!

 

Haha hittade typ EN bild där jag ser glad ut. De andra ser jag mest livrädd ut på. Fredrik den taskmörten fotade såklart baaara innan jag doppat mig så jag ser ut som värsta badkrukan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har inte klippt bort Fredrik för att hämnas för badkruke-bilderna. Han håller i kameran och lyckas därför få sig själv helt i oskärpa. Jag och Harry ser däremot så glada ut att bilden får vara kvar i klippt version.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harry börjar få kläm på nya kameran. Himla skoj att jag och Fredrik faktiskt kan hamna på SAMMA bild någon gång.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: