Livet

Lata dagar på hemmaplan

Hemma-semester-vecka. Det är det allra bästa med att ha långledigt på sommaren. Dom här dagarna som man bara är hemma och gör ingenting. Att ha långledigt gör att man liksom kan unna sig dessa dagar utan att känna att man ”slösar” på semestern. Jag är inne på andra semesterveckan och när vi sticker iväg igen med husvagnen är det fortfarande 5 långa lediga veckor kvar. SÅ HÄRLIGT! Det blir inte många kronor i lönekuvertet men det är värt att tömma alla sparkonton i världen för att barnen (och jag själv) ska få så här lång sommar. Sommarloven är ju det man kommer ihåg mest från när man var liten och att kunna ge ungarna riktigt långt sommarlov är verkligen underbart.

Sommarlov.png

Idag har killarna kompisar här så jag servar med allt från vatten till pannkakor. Det varvas mellan fotbollsmatcher och Nerf-krig och jag är helt förvånad över hur bra de kommer överens. Inte en gång har jag behövt gå mellan och medla.

Disken däremot ska jag gå en match mot nu. 4 extra till lunch sätter sina spår…

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: