Husvagnsliv

Regn och härligt sällskap i Motala

Men idag visar sig svenska sommaren från sin allra ”bästa” sida… 

Men vad gör det?! Vi myser i husvagnen och håller humöret uppe! Vädret kan man inte göra mycket åt ändå. 

Killarna kollar lite film och spelar spel medan jag fortsätter vända blad i denna – SÅ bra! Tyckte Läckbergs senaste va lite sådär men denna levererar verkligen! 

Igår var vi på middag hos Fredriks kollega som bor här. Det är en helt underbar familj som vi har så himla trevligt ihop med. God mat, vin, sällskapsspel och mängder med skratt! 

Det blir liksom svårt att ha tråkigt med dom här två… 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: