Café Bella Mi

Jag använder mig frenetiskt av Google när vi är på resande fot. Igår tog min sökning på ”bästa lunch i Lidköping” oss till en riktig pärla! Café Bella Mi låg bland de allra högsta betygen och det var verkligen välförtjänt! Helt fantastisk mat, grym flexibilitet på att ändra om i rätterna (LCHF) och så härliga tjejer som jobbar där!Jag åt en Ceasar (fantastisk) och Fredrik en stor Club Sandwich utan bröd! Killarna fick pannkakor! Vad annars liksom?!

Utbudet på fika är i min mening helt outstanding. Allt hembakat och massor med nya egna varianter. Att dessutom finns LCHF-fika, Glutefritt, vegan och RAW gör detta till ett av det absolut välsorterade fik jag varit på. VÄL värt ett besök oavsett om du ska fika eller vill käka lunch.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s