Husvagnsliv

Mer äventyrsgolf

Vi diggar minigolf så ikväll testade vi denna campings äventyrsgolf. En lurig bana som satte oss alla på prov – och fick en del bollar att hamna i vattnet…


Invigde en ny kärlek ikväll – fullkomligt älskar detta tryck! Köpte denna tröja i miniformat till lilla Emilia och har varit lite avis sen dess. Och så hittade jag den till mig själv på Lindex REA för ett par veckor sedan. Wihoo! 

Vissa fick som sagt fiska golf mer än spela mellan varven… 

Killarna börjar bli riktigt duktiga på golf och vi börjar ligga pyrt till resultatmässigt…


Vilket visade sig redan idag. Här har vi kvällens rättmätiga (och hyfsat rättvisa) vinnare!!! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: