Husvagnsliv

Spikens fiskehamn

Ett mysigt ställe som är väl värt ett besök om man är i de här krokarna är Spikens fiskehamn – Vänerns största hamn (vilket ändå är litet och supermysigt) med restauranger, små butiker och rökeri. Vi kom lagom till lunch och stannade ett par timmar. Supermysigt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lunch på bryggan – och mer sjönära blir det inte. Jag hade bokstavligen ramlat i sjön om jag dragit stolen en bit för långt bakåt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Givetvis testades glassen – lika bra som vanligt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det behövdes inga filter idag kan jag säga – vilket väder och vilka färger! Magiskt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En mycket trevlig dag helt enkelt och en GRYM start på semestern. Vi hörde om regn både här och där men vi har haft strålande sol hela dagen. Det tackar vi för. Får gärna hålla i sig i många veckor nu..

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: