Livet

Seeeeemester!

img_9037

Semester. Jajamen! Nu är det minsann ledigt för hela slanten!

Woop Woop!

Började min semester med att skaffa lite fuskbränna. Så känns det direkt som att sommaren går på högvarv. Nu är jag kanske lite väl påklistrat brun men när jag duschat av färgen imorgon blir det finfint! Går alltid hos Wärns Salonger i Solna. Det är en gammal kompis till mig som driver salongen och dom är SÅ duktiga. Jag vaxar och solduschar mestadels men har även fixat bryn och fransar. Alltid lika nöjd. Vill man lyxa till det ordentligt går man till nån av tjejerna och gör naglar – my lord så duktiga dom är!

Firade in sommarlovet ikväll med gott käk på Fridays i Täby. Maten var helt ok men ingen sensation – min och barnens var finfin men Fredrik hade lite oflyt med sin köttbit. Den fick skickas ut och vi andra hade nästan ätit klart när det väl kom en ny. Barnen avrundade med en Fridays Sundae (FYYYY så orättvist) medan jag och Fredrik fick nöja oss med varsin Cappuccino. Vid såna tillfällen måste jag säga att jag är lite putt på det här mat-upplägget men det är bara att hålla i.

Vi avslutade med att göra typ 6 köp på ICA. Vi hade massa gamla mynt (som ju går ut imorgon) och tänkte handla upp dom. Men icke. För ICA tar bara 25 st mynt per köp. Det stoppar inte oss – så på rad stod vi sen – Harry med godis, jag med jordgubbar och blåbär, Fredrik med snus och Viktor med mer godis och en yoghurt. Dom tittade lite surt men vi betalade med 25 mynt var och resten på kort. Muppar! Istället för att bara ta allt på en gång liksom. Men men – nu är våra gamla mynt slut och vi fick med oss allt vi skulle.

51 dagar ledighet kvar… Mohahahaha

Kommentera

%d bloggare gillar detta: